49,95

In dit spellenpakket zitten 3 verschillende taalspellen. De spellen duren ca. 15 minuten.

Familie kwartet voorzetsels
Met dit vrolijke kwartet oefen je op een speelse manier verschillende voorzetsels. Je leert de volgende voorzetsels te gebruiken: voor, achter, naast, op, onder en tussen.
Aantal spelers: 2-4. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Speeltijd: ca. 15 minuten. Inhoud: 36 speelkaarten + spelregels.

Woordensplit
Met het spel Woordensplit leer je spelenderwijs woorden op te splitsen in lettergrepen. Je vergroot je taalbewustzijn en woordenschat.
Zodra een kaart wordt opgelegd waarvan het aantal lettergrepen van het woord overeenkomt met het aantal stippen op de groene kaart, is er een match.
Degene die als eerste op de bel slaat, krijgt de punten...

Een leuk, leerzaam en uitdagend spel!
Aantal spelers: 2-4. Leeftijd: vanaf 5 jaar. Speeltijd: ca. 15 minuten. Inhoud: 72 speelkaarten (48 gele woordkaarten en 24 groene puntenkaarten) + bel en spelregels.

Lotto Wonen met lidwoorden
Met dit spel vergroot je je woordenschat rondom het thema 'Wonen'. Het zijn herkenbare afbeeldingen uit het alledaagse leven.
Je leert het juiste lidwoord bij een woord te gebruiken. Op de kaartjes staan de lidwoorden 'de' in het zwart en 'het' in het rood. Op deze manier zijn de lidwoorden goed te onderscheiden.
Verzamel zo snel mogelijk alle afbeeldingen die op jouw lottokaart staan. De speler die als eerste alle afbeeldingen heeft gevonden is de winnaar!
Aantal spelers: 2-4. Leeftijd: vanaf 3 jaar. Speeltijd: ca. 15 minuten. Inhoud: 4 lottokaarten + 24 kaartjes en spelregels.